NAČIN RADA I VRSTE HOROSKOPA

Kontakt tel: +381 (0)64 14 18 439, vesnako69@gmail.com

– NATALNA KARTA, životni horoskop
– SOLARNA KARTA, godišnji horoskop
– UPOREDNI HOROSKOP ODNOSA, sinastrija

Važno je napomenuti da sve horoskope izrađujem na osnovu Vaših tačnih podataka o mestu, datumu i vremenu rođenja, primenom odgovarajućih astroloških metoda i tehnika. Ukoliko niste sigurni da je Vaše vreme rođenja tačno, važno je to i napomenuti prilikom poručivanja horoskopa, svejedno da li natalnog, uporednog-horoskopa odnosa ili solarnog-godišnjeg horoskopa. Tačno vreme rođenja je moguće utvrditi rektifikacijom horoskopa.
Astrološke karte i analize nisu kompjuterski generisane, već se izrađuju za svaku osobu posebno, shodno podacima koje dostavi.

Na izradu horoskopa nećete čekati duže od tri do pet dana, a horoskopi se dostavljaju na vašu e-mail ili poštansku adresu, gde nakon čitanja možete pitati sve što vas zanima. Konsultacije je moguće obaviti i putem Skypa, vibera ili telefonskim putem. Nakon što primite i pročitate horoskop, možete tražiti dodatna objašnjenja i pitati sve što vas interesuje u vezi sa izrađenim horoskopom.

Način plaćanja određuje mesto, tj drzava življenja. Ukoliko se nalazite u Srbiji, plaćanje možete izvršiti na tekući račun ili PostNet uputnicom. Ukoliko se nalazite van Srbije, plaćanje možete izvršiti Western Unionom, kao i uplatom na devizni račun.

Ukoliko imate dilemu o tome, koja Vam je vrsta horoskopa potrebna, možete se obratiti astrologu i pitati. Informacije o cenama i načinu plaćanja, šaljem na upit.potpis