Nedeljni horoskop 22.jun-29.jun

Moj Nedeljni horoskop :: 22. jun – 29. jun, na sajtu CHICAGO DEŠAVANJA

preporucujemo-horoskop

Nedeljni horoskop :: 22. jun – 29. jun

ovan

OVAN– Već početkom nedelje Sunce se seli iz polja komunikacije u polje doma Ovna pa porodični odnosi, susreti sa bližnjima i okupiranost roditeljima izbijaju u prvi plan. Na videlo izlaze i problemi koje su roditelji ili ukućani tajili od Ovna, zbog čega on ima želju da pomogne, makar i sa zakašnjenjem i žrtvuje se. Venera i Jupiter i dalje u polju ljubavi zabave i dece, pa i ove nedelje Ovan ima priliku  za novim poznanstvima, koja će probuditi emocije. Napadnuto polje podrške drugih može ga uvoditi u sukob sa svima od kojih očekuje podršku, posebno ukoliko je tema imovina partnera ili neki novi njegov dug. Zbog vladara Marsa, koji nije skladno postavljen, moraće da pripazi na reči i uopšte komunikaciju sa drugima, ali ni sam da ne obećava ono što ne može da ispuni. U ovom periodu Ovan dosta sanja i analizira snove.

Bik BIK– Još uvek aktivno polje novca, gde boravi i dalje rastrošni Mars, čini da Bikovi ne paze na svoje finansije, gde tek krajem nedelje prelaskom dve važne planete u njihovo polje komunikacije, kreću u presipitivanje svojih odluka vezanih za finansije. I dalje su aktivni u domu, bave se uređenjem nekretnina, ugađanjem ukućanima u želji da ostvare harmoniju u odnosu sa bližnjima. Potrese trpi jedino polje braka, gde se retrogradnim Saturnom, vraćaju stare teme i od ranije nerešeni problemi. U prvi plan mogu lako izbiti tajne i skrivane veze koje su se odvijale paralelno sa zvaničnim odnosima. Takođe ukoliko su očekivali obećanu pomoć prijatelja, ona će ove nedelje izostati, pa će se Bik osećati  prepušten samom sebi, posebno ukoliko je finansijska pomoć u pitanju.

BlizanciBLIZANCI– Već početkom nedelje Sunce se seli u drugo polje novca, pa Blizanac ima veće prilive i oseća se sigurnije, a krajem nedelje kad se Suncu pidruži i Mars, ovaj znak će baš imati želju da postane rastrošan i opusti se. Novac će posebno lako trošiti na svoju porodicu. Osećaće se oslobođenim i usled prekida saradnje poslovne koja ga je dugo mučila, ali bez straha za svoju budućnost. Braća, sestre, vedra komunikacija sa njima, odjednom izbijaju u prvi plan, kao i kraći put. Problemi na poslu ili zdravlju, mogu biti posledica potiskivanih opominjućih simptoma, pa je sad Blizancu krivo zašto nije reagovao blagovremneo. Posebno će sa saradnicima biti zategnuta atmosfera. Promene na radnom mestu su definitivno rezultat dugog trpljenja. Prijatelji će biti tu da ga uteše i podrže.

RakRAK– Jedna sjajna nedelja za Raka, ne samo slavljenička i rođendanska, već nedelja u kojoj prihodi dobro stoje, Rak više zarađuje čak i uz pomoć iznenadnih rizikujućih transakcija i dobitaka od strane dodatnog posla ili neočekivanog napredovanja u poslu. Krajem nedelje kad u njegov znak uđe i Mars, Rak će osetiti veliku snagu i polet. Nedelja donosi i susrete sa nekadašnjim ljubavima, ali i osećanje uskraćenosti na ovom planu kao i nemogućnost da se emocije pokažu na adekvatan način. Kritizerstvo prema partneru i traženje mana, svakako neće biti dobra opcija. Mali problemi sa decom ili ukoliko ih Rak nema, vraćanje na pitanje potomstva. Ipak ovo je nedelja Raka, pa ovaj znak treba da iskoristi planetarne povoljnosti.

Lav

LAV– ukoliko dolazi sa daljeg puta, Lav će biti u situaciji da se lako sukobi sa ukućanima, nezadovoljan slikom koju zatiče u domu. Zahtevaće hitno uozbiljenje, disciplinujući sve oko sebe snažnim radnim eleanom. Vratiće se u domu poslovima koji se dugo vuku nezvaršenim. Takođe, nerešeni partnerski odnosi odnosiće mnogo energije i vremena, koju Lav inače ne voli da troši uzalud, posebno ženski deo populacije Lava. Ukoliko je očekivao novac iz inostranstva, on se pojaljuje upravo tokom ovog perioda i to baš kad Lav pomisli da od toga neće biti ništa. Oni koji su planirali letovanje, odlaze tokom ove nedelje na put, pod uslovom da su u pitanju dalje destinacije. Nešto nervoznija nedelja u životu Lava, posebno u komunikaciji sa drugima, koja ne teče glatko.

DevicaDEVICA– Problemi i nerešeni odnosi sa braćom i sestrama, potom komunikacija loša kao i koncetracija i logično rasuđivanje, muče Devicu tokom ove nedelje. Prevelik fokus na planu karijere i društvenog ugleda, seli se već početkom nedelje na prijatelje i dugo zapostavljana druženja, ali i na zapitanost nad svrhovitošću života. Grupni rad ili nešto aktivnije druženje sa istomišljenicima uslediće krajem nedelje. Mogući su krajem nedelje i sukobi sa prijateljima usled nepromišljenih reči i na brzinu donetih zaključaka. Takođe veoma aktivno polje tajni, paralelnih odnosa, zakulisnih radnji koje brzim špekulacijama mogu doneti novac. Intezivni snovi tokom ove nedelje.

VagaVAGA– tokom nedelje ovaj će znak biti najpodložniji čestim promenama raspoloženja. Prvo će ga brinuti hroničan nedostatak novca i dugovanja koja stižu na naplatu. Analiziraće Vaga svoje finansije i presipati s jedne strane na drugu, kako bi se zapušile sve rupe. Težište priče se sa sudskih postupaka i parnica, seli na polje karijere, pa Vaga odjednom oseća polet i želju da nakon određenih previranja u partnerstvu, ponovo stane na svoje noge i pozabavi se svojim ambicijama. Takođe one Vage koje se bave naučnim radom ili poslom koji podrzumeva dodatne obuke, dosta putuju u ovom periodu i savlađuju nova znanja i veštine. Krajem nedelje kad i Mars uđe u polje karijere Vaga se baš bori za sebe. Još uvek od izuzetne važnosti pomoć i prisustvo prijatelja.

SkorpijaŠKORPIJA– ovom će znaku najteže biti tokom perioda koji sledi jer vraćanje retrogradnog Saturna u njihovo polje posle, više od dve godine koliko ih je testirala ova planeta, učiniće da još jednom vide šta nisu uradili, a mogli su. Posebno ukoliko su se problemi ticali odnosa u domu, sa braćom i sestrama  i zdravstvenih tegoba. Imali su nešto veću podršku drugih u proteklom periodu, posebno kroz zalaganja partnera, a sada se ključne aktivnosti dešavaju u sferi saradnje sa strancima i usled daljih putovanja ili specijalizacija. Ovo su segmenti života koji u ovoj nedelji i uopšte tokom narednih mesec dana mogu imati svoje finale. Društveni uspeh i karijeru još uvek protežiraju prisustvo Jupitera u polju karijere, ali i Venere koja donosi uvećane prihode.

StrelacSTRELAC– je na trenutak ostavljen na miru, jer se tek vrše pripreme za njegov veliki preobražaj koji će se odigrati u naredne dve ipo godine. Ukoliko je u protekloj nedelji došlo do prekida u odnosu sa voljenom osobom ili je na snazi bila nešto lošija komunikacija, ova nedelja ima potencijal da poboljša stvari. Partnerstvo, pitanje braka, ortačkih poslova, sve su ovo segmenti života koji su imali veću tenziju u proteklom periodu i već početkom ove nedelje Strelac prestaje da vrši  pritisak na sebe i druge u povodu ovih tema. Pitanja podrške drugih, partnerove imovine ili samo pravilno, slobodno  ispoljene seksualnosti sad preuzimaju primat. Osetiće Strelac kako je njegova porodica tu za njega da ga pomogne, jedan roditelj posebno i finansijski. Iznenadno putovanje u dalju zemlju sasvim moguće.

Jarac

JARAC– radni elan Jarca koji je toliku snagu imao tokom ovog meseca, početkom nedelje ustupa prostor partnerskim odnosima koji se posebno krajem nedelje aktiviraju kad i Mars uđe u polje partnerstva. Više zainteresovan za druženje sa stalnim partnerom, ali i za partnerske ortačke poslove i javni život i sameravanje sa drugima u javnom životu okupiraće Jarca tokom ovog perioda. Polje podrške drugih, nasleđene i partnerove imovine i priliva, sjajno postavljeno, pa se Jarac tokom ovog perioda zaista može na više načina osloniti na svog partnera. Ni kreditna zaduženja koja inače imaju lošu reputciju, ovog puta neće biti loša opcija i uopšte uzev postoji slobodan protok tuđe imovine i sredstava do Jarca.

Vodolija

VODOLIJA – je uživala u ljubavi, zabavi, druženju sa decom, a već početkom nedelje se vraća radu, gde će posebno kraj nedelje biti aktivan kad sem Sunca i snažni Mars uđe u polje rada. Partnerstvo bračno i generalno sva partnerstva podržana dvema lepim planetama, pa sem što uživa ponovo zaljubljen u svoju partnerku-partnera, Vodolija dobro prolazi i u partnerskim poslovima i javnom životu. Jedino polje karijere kao da ima kraći prekid ili se vraćaju stari problemi i nerazrešene dileme na ovom planu, pa će karijera biti neko vreme u zastoju, a društveni ugled proveravan i testiran. Ovo su i stari problemi sa jednim od roditelja ili tegobe roditelja, koje se reflektuju i na Vodoliju. Moguć sukob sa autoritetima koje ne prijaju Vodoliji u ovom periodu.

RibeRIBE– i mada su se ozbiljno u protekle dve nedelje Ribe bavile uređenjem svoga doma, bašte, dvorišta, raspoložene za ukućane i pune energije, tokom ove nedelje naglo prave zaokret ka pitanjima erotike, ljubavi, partnerstva. Ribe koje imaju decu, prolaziće pravu dramu povodom njihovog školovanja i to će im uzimati najviše energije. Poželeće takođe da se ponovo vrate nekim kreativinim veštinama koje su negovale kao dodatni posao ili hobi. Ipak najveći fokus će u slobodnim vezama biti na ljubavi, zabavi i sportskim aktivnostima. Ženski pripadnici ovog znaka nešto će se više zanimati za muškarce sportskog tipa, dok će muškarce Ribe privlačiti snažne i samostalne žene. Radni elan na visokom nivou i uspeh na poslu, a sa saradnicima dobar odnos, ali i ljubavi na poslu. Nešto teža situacija onima koji završavaju visoke škole, polažu ispite ili su u sudskim postupcima koji se dugo vuku.

If you wish to receive new articles related to Nedeljni horoskop :: 22. jun – 29. jun enter your email address in the field below and subscribe:

 

http://chicagodesavanja.us/horoskop/nedeljni-horoskop/nedeljni-horoskop-22-jun-29-jun/