Horoskop Mart 2015

OVAN već samim početkom meseca planetarna gužva u Ovnu, tu su Uran, Mars, Venera, da bi im se u trećoj dekadi tačnije od rođendana, pridružilo i Sunce. cropped-natalna-kart.jpgMnogo planeta u prvoj kući, uvek označava i dosta akcije, posebno pred kraj druge dekade, tačnije od 20. marta kada će Ovan trpeti pritisak u mnogim sferama života, ponajpre poslu. Mars će ga terati na akciju, čineći da Ovan ide smelo u ostvarenju svojih ambicija čak previše otvoreno. Sve ovo će biti podržano Jupiterom, pa i Venerom koja gleda da materijalizuje svaku ideju. Reč je o uspehu kroz društvene mreže ( Merkur u 11.polju), povezivanje, podršku partnera, drugih. Prethodno pomenuti kvadrat Urana iz polja ličnosti i Plutona iz polja karijere neće ga činiti baš uvek promišljenim, pa će agresivan nastup na polju posla u želji da se što više uradi, ispaštati pre svega ukućani ovog znaka, a onda i sam Ovan. Polje emocija nešto bolje postavljeno, jer se i Mars i Venera u Ovnu tiču zavođenja, doduše bez preterane sofisticiranosti, s nešto više otvorenosti i nestrpljivosti, jer Ovan uvek hoće da zna na čemu je. Venera podržana iz polja ljubavi Jupiterom, može zaista doživeti nezaboravne susrete. Reč je o velikom erotskom podsticaju od strane ovih plaeta. Rizik od sukoba s ovakvom postavkom uvek postoji, pa će na udaru biti posebno stalne veze i brakovi.

BIK kod Bika nešto drugačije dejstvo planeta, više mirna slika.cropped-cvece-2.jpg Čak tri planete početkom meseca u polju tajni i zakulisnih radnji. Bik je uveren da na polju partnerskog i emotivnog daje prave signale, a zapravo suprotna strana ne zna šta on to želi da poruči. Kao da sanjari, sve do treće dekade MARTA kad postaje nešto otvoreniji zbog prisustva Venere u svom znaku, koja opet zbog dejstva Neptuna iz 11.polja, onih koji nas vole, uspeva da ostvari nešto od onog o čemu je mašto. Veći deo meseca Bik će biti povučen u delovanju, više će biti na čekanju mnogo toga što je započeo, u poslu pre svega. Ovaj miran period treba iskoristiti za sagledavanje prethodnih dešavanja, gde smo to grešili u komunikaciji sa saradnicima, da li smo mogli mudrije postupiti i pripremiti se za akciju koja tek sledi. Nakon 17. Marta generalno će biti nešto više optimizma u životu Bika. Stoga se treba kloniti nejasnih ugovora, nedovoljno rasvetljenih ponuda i uopšte nejasnih situacija i pokrenuti svoju dobru moć čekanja i posmatranja, jer April definitivno donosi bolje okolnosti.

BLIZANCI mnoštvo planeta u kući timskog rada, grupa i prijateljske saradnje, pa će na planu posla najbolje proći oni koji budu ovi kombinovali. planinePodrška drugih svakako postoji, posebno od strane muških kolega, sa kojima se ostvaruje odlična komunikacija. Kod Blizanca sve vrvi od razgovora, korespodencije, jedan šarmerski pristup saradnji, gde se koristi svaka prilika kako bi se ostvario kontakt, povoljan po poslovanje. Sunce u polju karijere početkom meseca pritisnuto Satrunom uozbiljuje Blizanca, pa on mora da redukuje svoje planove u nekoliko i ozbiljnije shvati konkurenciju. Finansije stabilne uz podrazumevajući rad nekoliko poslova paralelno, posebno onih koji se odvijaju pred očima javnosti. Kada su emocije u pitanju partnerski život u prvoj polovini meseca nerazdvojiv od poslovnog. Partner kao da je uključen u njegov rad. U drugom delu meseca idealizovanje situacije na planu emocija može rezultirati pogrešnim odlukama ili izborom. Ono što treba svakako izbegavati su kompromitujuće situacije iritantne po partnera, koji neće znati na čemu je ili recimo sedenje na dve stolice.

RAK će u Mertu imati visoke estetske i druge nazore kad je izbor partnera u pitanju. Predstoji mu mogućnost jednog skoro sudbonosnog susreta zbog kog može dovesti u pitanje postojeći odnos koji još nije okončan. Raku je već dosta i samoće i tišine. nebo i zvezdePartner ovoga puta mora biti njegov reprezent društveni i pomagati jednako, njegovu karijeru i interese. U svakom slučaju visoki standardi pri izboru partnera. Puna planetarna kuća karijere i društvenog ugleda, stavlja ovaj mesec ipak u prvi plan poslovne ambicije. Otvara se niz dobrih povoljnih okolnosti za one koji su se u Martu na trenutak našli među nezaposlenima. Posebno od 17.marta kad se u Mars i Venera udruže, dajući inicijativu doro podržani od Jupitera i Saturna, čime će se popraviti i finansijska situacija Raka. Ljudi koji imaju uticaja i mogu odlučivati o njegovom daljem angažovanju, biće mu naklonjeni. Posebno 21. Marta, kad Sunce uđe u polju karijere, protekcija autoritarnih osoba može biti od pomoći.

LAV je još uvek pod zaštitom Jupitera, koji ovog puta učešćem u vatrenom trigonu sa Satrunom u Strelcu i Venerom i Marsom u Ovnu, stimuliše emotivni život Lava i njegovu senzualnost. Ovo je uvek ili nova veza ili veliko zadovoljsto u postojećoj. Reč je o aktivnostima koje vode ka braku, posebno one koji su u dužim vezama, kao i vezama koje se održavaju uprkos razdaljini. Zajednička putovanja ili uopšte aktivnosti vezane za put takođe predstoje u Martu.cropped-put1.jpg Na poslovnom planu, povoljan je period do 17. Marta i treba ga iskoristiti za finalizovanje prethodno započetih poslova, posebno ukoliko je reč o porodičnom biznisu. Novac kao da dolazi ili od saradnje sa strancima ili iz udaljenih mesta, ali u svakom slučaju odličan period po pitanju finansijskih priliva. Lavu su od koristi u Martu i ranije uspostavljene društvene veze od strane kojih dolazi protekcija ili posredovanje u poslu. Sasvim dobar period za sve vatrene znake, pa i za Lava.

DEVICA velki broj planeta u 8.polju, podrške drugih i partnerovih resursa ili novca od strane roditelja, te kreditnih zaduženja, temelj je priče meseca Marta. Podrška drugih neće izostati, a partner je osnova ove podrške i posredno preko parnterovih uspeha ide i dobit Devicama. Veoma dinamičan mesec kad su finansije u pitanju, ugovori i raspleti pređašnjih nastojanja, posebno onih čija su zanimanja vezana za transfer novca ili nekretnina. Saturn u polju doma donosi veći broj zaduženja, ali ovo odnos sa partnerom ne čini usklađenim. Od 20.marta posebno dolazi do sukoba, netrpeljivosti, neprijatni događaji u trenutku kad se čini da smo postigli kompromis. cvece 2Nešto ranije ovakvom raspletu može kumovati negativan aspekt Neptuna i Merkura, vladara Device zaduženog za logiku, što će rezultirati iluzijama u parnterstvu, pogrešnim izborima i razočarenjima. Erotska aktivnost izražena, a odvija se u tajnim odnosima i paralenim vezama.
VAGA aktivnos polja koje je nasuprot Vaga, potencira i u prvi plan stavlja partneske odnose. Vaga žudi prosto za dešvanjima, pa će slobodni pripadnici ovog znaka potencijalnog partnera tražiti u svakoj prilici, od ulice do mesta za zabavu ili posla. Prijatelji mogu biti dori posrednici i uopšte svi vidovi socijalnog života, jer će planete Vagu stimulisati na dinamično kretanje i okrenutost javnosti. Ako je reč o bračnim partnerstvima nešto teža slika i zategnuti odnosi na relaciji dom porodica parnter, pa mešanje bližnih u odnos nije dobrodošlo. Kada je o poslovnoj strani života reč, komunikacija sa pretpostavljenima i kolegama ne odvijaja se baš u interesu ovog znaka, posebno ukoliko su u rad uključene starije osobe. Bolje će funkcionisati oni koji budu okrenuti timskom radu, radu u grupi ili sa grupama. U svakom slučaju savet je izbegavanje konfrotacije, sukoba te pokretanje diplomatskih sposobnosti i pregovora, veština u kojima su Vage dobre.

ŠKORPIJA izuzetno aktivno polje dešavanja su posao i zdravlje donekle. Takođe će biti aktvino i polje ljubavi i dece. Škorpija dobija odličnu priliku da na poslovnom planu napravi prodor koji će definisati njene napore u narednih nekoliko mesci i usmeriti je, pod sulovom da pod dejstvom Marsa i Urana ne sklizne u incident i sukob. horoskopski znaciOva planetarna kombinacija je nabijena energijom koju nije lako kanalisati, ali Škorpija se uvek dobro oseća kad je njen vladar Mars uposli. Saturn u polju novca zahteva disciplinu i pravilno usmeravanje sredstava, plansko trošenje i raspoređivanje. Prvi deo meseca će biti nešto bolji na planu saradnje sa drugima pa to treba iskoristiti, a kad su finansije u pitanju Škorpija neće oskudevati. Zdravlje može biti ugroženo, nervi pre svega, potom nezgode usled nepravilnog rukovanja sa zapaljivim predmetima, hiruruške intervencije i krize takođe u igri. Sunce u polju ljubavi u akciji sa Neptunom baca Škorpiju u snivanje i romantične želje, ali nažalost nejasne dvosmislene sitaucije. Poslovni i privatni život Škorpija u Martu će biti povezan.

STRELAC emotivni život ovog znaka u prvom planu, mnoštvo dešavanja, akcije sa nepredvidivim raspletom usled konjukcije Urana i Marsa u petom polju ljubavi. Dosta elektriciteta, uzbuđenja koja se kreću od mnoštva izlazaka i kretanja, susreta i poznanstava do sukoba. Incijativa Strelca neće izostati, biće pun entuzijazma po pitanju suprotnog pola. Živa je i saradnja sa strancima inače stranstvujućeg Strelca, ali se treba pripaziti saobraćajnih nezgoda, ukoliko se odluče na dalji put, posebno u prvoj dekadi mseca. Kada je posao u pitanju, može se napraviti značajan iskorak u profesionalnom uspehu. vodopad 3Strelac treba u Martu da napravi temelje rada koji će odrediti njegove aktivnosti na planu posla u narednih nekoliko meseci. Vatreni trigon na nebu mu poguduje u pogledu ovoga, pod uslovom da jasno zna šta želi, što mu pod dejstvom Neptuna u Martu neće biti lako. Može se osećati pomućenim u svojim ambicijama od strane savetnika koji dolaze iz polja porodice i doma uopšte.

JARAC živa aktivnost u domu, potreba da se uredi ili postojeći životni prostor ili da se proširi preseljenjem, u svakom slučaju dom i porodica će biti mesto glavnih dešavanja kada su Jarčevi u pitanju. Ukoliko postoje problemi sa starijim članovima porodice oni će se takođe rešavati u ovom periodu. Kad je poslovnom životu reč, najbolje će proći oni koji se inače bave nekretninama ili zemljom, dok će kod ostalih profesionalni život unekoliko trpeti zbog porodičnih dešavanja. Jarac će posredno preko partnera i njegovih aktivnosti biti uvučen u nove poslovne aranžmane ili će razmišljati o promeni poslovne sredine. Novac mu takođe neće dolaziti od njegovih aktivnsti, nego od strane drugih ljudi kao pomoć i podrška, a predmet sukoba mogu biti prevelika očekivanja Jarca kad je u pitanju, novac partnera, roditelja, ili kredita, posebno do 17.Marta.cdd1471c1a4e Polje emocija nešto bolje postavljeno, Venera vladar 5.polja prirodnog polja ljubavi usled Blizine Marsa će učiniti Jarca aktivnijim i senzitivnijim, ali će i ovo biti podređeno porodičnim zbivanjima okrećući ga pragmatičnim ciljevima.

VODOLIJA komunikacija, korespodencija, aktivnosti vezane za saradnju sa grupama ili grupni rad, te putovanja kraća usled poslovnih angažmana pretežu u životu Vodolije u Martu.mijene Početkom meseca Merkur vladar petog polja ljubavi nakratko će napraviti opziciju sa Jupiterom iz polja partnerstva pa kraće rasprave i nesporazumi mogu poljuljati poslovne ambcije Vodolije koja će i svog partnera nakog toga uključiti u zajedničke aktivnosti, čime bi se postigla harmonija u odosima. U svakom slučaju živost planeta činiće Vodoliju punom inicijative i kretanja. Ono na šta treba obratiti pažnju to je da se usred žara rasprave i želje da se u svoje stavove ubedi suprotna strana ne sklizne u sukob i neprimereno ponašanje. Polje novca solidno postavljeno, dok polje partnerskih odnosa usled učestalog kretanja Vodolije može staviti u prvi plan, preko novih susreta i poznanstava i novog partnera. Drugi deo meseca će biti nešto povoljniji za porodični život, usklađenost sa ukućanima i harmoniju.

RIBE već neko vreme se svi dive Ribama kako uspevaju da opstanu finansijski usled promena na radnom mestu, ali Riba neće u Martu čekati i sedeti skršteih ruku već će od nečeg što je bilo njen dodatni posao ili hobi, napraviti pravi biznis. Polje finansija aktivno, nešto veći prilivi i prilke da se uveća kapital. Venera će činiti Ribu praktičnom pa je moguće planete 4da emotivna nastojanja zameni nastojanjima na poslu. Sunce je čini harizmatičnom, reflektori su upereni u Ribe pa svi žele da znaju šta se to trenutno dešava kod njih. U prve dve dekade meseca, na emotivnom planu melanholija i osećanje samoće, usled okrenutosti partnera drugim aktivnostima koje ga okupiraju, da bi već od sredine meseca Ribe osećale ponovo pripadanje, zaštećenost, ljubav. Ribe će posebno od 20. Marta imati veću kontrolu nad dešavanima u emotivom životu, pa zajedničko putovanje ili samo izlet koje bi inicirale, bi bilo dobro prihvaćen od strane partnera. Tad treba uneti nešto više zajedičkih aktivnosti u parnterki život što može oživeti vezu.

potpis