Zašto uporedni- horoskop odnosa?

ZAŠTO UPOREDNI- HOROSKOP ODNOSA?
Između bračnih partnera i partnera uopšte, poslovnih partnera, roditelja i dece…

Dvoje ljudi koji su se tek upoznali, ili poznaju se već neko vreme, u braku su ili žele da stupe u brak ili naprosto žele da saznaju više jedno o drugom, zašto su se sreli, ka čemu ih vodi poznanstvo, kakva je priroda njihovog odnosa, odgovore mogu pronaći u sinastriji-uporednom horoskopu odnosa.
Uporedni horoskop, daje odgovore na mnoga pitanja koja postavljamo sebi u vezi našeg partnera ili osobe s kojom bi želeli da budemo u odnosu. Uz pomoć ove analize lakše možemo razumeti zašto smo baš u toj vezi, zašto je baš ta osoba pored nas i šta nam je činiti s tim. Pruža nam mogućnost da poradimo na onim segmentima zajedničkog života koji su vredni truda, jer ćemo analizom uporednog horoskopa lakše razumeti srž naše veze i problema koji se pojavljuju u njoj. Saznajemo čemu treba težiti u vezi, šta možemo uistinu očekivati od našeg partnera, ali i od sebe, šta možemo uraditi da bi poboljšali odnos u kom smo. Ako smo u odnosu u kom trpimo, ne osećamo se dobro, nesretni smo, važno je da saznamo zašto je tako i šta možemo učiniti da to promenimo. Uporedni horoskop rasvetljava one aspekte života koji nam ukazuju, da vezujući se za određenog partnera, se ne vezujemo samo za njegove osobine, već i za njegovu sudbinu i da zajedno učestvujemo u građenju buduće karme, stvaramo je.
Upordne horoskope radimo i ako želimo da saznamo ka čemu nas vodi poslovno partnerstvo, u kojoj meri su nam lojalni naši sardnici, u kom pravcu se dalje može razvijati zajednički posao. Ukoliko smo roditelji, uporedni horskop nas i našeg deteta nam govori na koji način da popravimo odnose, kako da pristupimo svom potomstvu, gde grešimo u vaspitanju, zašto je baš to biće došlo u naš dom.
Prepoznavanja potencijala bilo kog odnosa je umetnost razvijanja međuljudskih veza. Uporedni horoskop će nam pokazati kako da nastavimo dalje i savladamo trenutne poteškoće.