Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP
29.06.2015.- 06.07.2015.

OVAN- velike poslovne ambicije mogu Ovna uvući u sukob sa saradnicima na čiju iskrenost ne može računati. Biće važno u narednoj nedelji precizirati dalje uslove rada, imati jasnu nedvosmislnu komunikaciju, bez obećanja koja se ne mogu ispuniti. Takođe, ni sam Ovan ne treba da obećava ono što nije u njegovoj moći kao i da obarti pažnju na sve što mu dolazi iza leđa, pa i na tajne neprijatelje i ponude nejasnog karaktera. Ni bivše ljubavi i neostvarene veze u kombinaciji sa karijerom nisu dobra kombinacija.
Kada su partnerski odnosi u pitanju i emocije, planeta koja vlada ovim poljem udobno smeštena u polje ljubavi, a u skladnom odnosu sa planetom iz kuće ličnosti, čini da Ovan oseti polet koji će zahvatiti i druge segmente njegovog života. Najviše aktivnosti ipak će imati u svom domu u druženju sa bližnjima, a akcenat će biti na porodici i njenim potrebama.

BIK – polje rada, saradničkih odnosa, uz razvijenu i ubrzanu komunikaciju, sa mnoštvo dogovora, korespodencije, pregovaranja, vratiće u narednom periodu ovaj znak u poslovne vode, sektor horoskopa koji je već neko vreme trpeo i bio u drugom planu. I prihodi nešto veći, ali kada su prijatelji u pitanju, Bik bi trebao da se suzdrži od obećanja vezanih za finansijsku pomoć koju ne može ispuniti. Razne se povoljnosti otvaraju na poslovnom planu iz pravaca na koje Bik nije obraćao pažnju.
Emotivni život takođe doživljava ekspanziju. Nekoliko paralelnih odnosa koje Bik vešto održava, živom korespodencijom, a ujedno i tajanstvenošću. Ovo, one pripadnike znaka koji su u braku, uvlači u sukobe i čini da odnosi u porodici budu poljuljani. Slobodni pripadnici znaka će ozbiljnije razmišljati o ulasku u brak.

BLIZANCI- vladar polja rada i zdravlja se ne oseća prijatno u Raku, pa prelazak Marsa u ovaj znak čini oscilatornim radni učinak. S druge strane, komunikacija sa saradnicima dosta dobra, jer puno treće polje ne dopušta da se Bliznac, inače raspričan, zaustavi. Obzirom da je novac kojeg će biti tokom nedelje, odličan motiv, ovaj znak će gledati da trajnije reši svoj poslovni status.
Polje ljubavi i partnerstva-braka, planetama koje kao da plešu, izuzetno aktivno, pa će Bliznac biti nadomak sudbonosne odluke jer je zaista reč o retkoj prilici i sjajnom partnerstvu. Ovu idelanu planetarnu kombinaciju za uspešan odnos, Blizanac treba da shvati kao dobru priliku, jer dugo neće imati ovaku šansu.

RAK – Mars je ušao u Raka i ovaj znak živi sve do Oktobra neverovatnu dinamiku koja ga dovodi pred krajnje životne uvide i istine. Oscilacije u raspoloženju mogu zbog preterane napetosti i nemogućnosti da se Rak opusti i uživa u novom okruženju, učiniti da na momenat bude čudan svom okruženju. I mada finansijska situacije ide uzlaznom putanjom, Rak razmišlja dalekosežnije, više o budućnosti, karijeri i poslu koji bi protežirao dalje njegove, sad već nešto veće ambicije.
U emocijama, osvrtaće se previše unazad, baviti se prošlošću, pa će i ovde propustiti iz prevelike želje za sigurnošću da uoči kako se dešava jedan novi život, ovde i sad. Trebaće mu malo vremena početkom nedelje da razbukti svoje strasti i okrene se budućnosti i lepim mislima.

LAV – polje rada u ovom periodu je zapravo dom Lava, rad sa članovima porodice koja ga podržava u profesionalnim nastojanjima ili pomaganje porodici u radu. Utorak će posebno biti dan kad će ovaj znak razmišljati više o svojoj budućnosti i poslu koji bi mogao kreirati iz doma. Razmišljaće pozitivnije i biti otvoreniji za budućnost.
Partnerski život i inostranstvo povezani, ili život partnera i inostranstva. Partner Lava je daleko i on se oseća pomalo umornim od ove veze na daljinu. Ipak upravo zbog ovog rastu prihodi ovog znaka i to nešto bolje nego u proteklom periodu. Lav podržan finansijama partnera, može da se opusti.

DEVICA- polje finanasija sjajno postavljeno, posebno ukoliko su u pitanju špekulanstki poslovi, rad u tajnosti i siva ekonomija. Profitiraće i oni predstavnici znaka koji rade u zatvorenm ustanovama i javnom sektoru. Novac Devici lako dolazi, ali i odlazi ili na bolnička lečenja nekog iz porodice ili na tajna zadovoljstva.
Ljubavni život u ekspanziji, ali u sektoru tajnih ili paralelnih veza. U svakom slučaju jake strasti koje posvađane parove vode u izmirenje ili ka nekom nezavršenom odnosu, ali u svakom slučaju u rešenje situacije. Biće to ponovno uspostvljanje kontakta sa nekim iz prošlosti. Takođe, živa koresodncija i kontakt sa osobama iz udaljenih, prekookeanskih zemalja.

VAGA- velika otvorenost za prijatelje, rad sa prijateljima i uopšte grupni rad, Vagu čini raspoloženom, jer u ovakvom okruženju daje najbolje od sebe. Saradnja sa strancima takođe donosi uspeh. U svakom slučaju dobar radni elan i jasan fokus ove nedelje brzo daju rezultate. Neočekivani troškovi samo mogu pokvariti raspoloženje Vagi, posebno ukoliko su vezani za sudske troškove i parnice.
Vladar polja partnerstva u padu provocira sukobe i neprijatna porodična dešavanja predstavnicima znaka koji su u braku, dok će slobodni pripadnici znaka biti spremni da više potroše na svoje partnere i uživaju u odnosu. Kod žena probelmi sa reproduktivnim organima.

ŠKORPIJA- će uspeti da naplati stara dugovanja i inače će bolje stajati finansijski u ovom periodu. I polje karijere podržano, posebno od strane uticajnih osoba koje su na visokim pozicijama u okviru profesije. Škorpija kada je rad u pitanju i društveni ugled ima još uvek zaštitu, jedino na šta treba da obrati pažnju su saradnički odnosi koji mogu trpeti oscilacije u raspoloženju.
I kod slobodnih predstavnika znaka i kod onih koji su u braku, polje ljubavi, zajedničkih lepih trenutaka sa partnerom i više druženja, odlično postavljeno. Rad i partnerstvo povezani, pa je partner Škorpije neko ko u ovom trenutku proširuje njen ugled i štiti interese.

STRELAC- poslovne okolnosti dobre, posebno ukoliko su proizvod saradnje sa strancima. Ekspanzija u radu i poslovnim vodama čini da se Strelac dobro oseća i u drugim segmentima svog života. Nešto slabije stoji kad je u pitanju podrška roditelja ili imovine i finansija partnera čiju podršku očekuje.
U partnerstvu će pasti dosta neistinitih reči, pa će pripadnik ovog znaka biti obmanut slatkorečivošću partnera. Promene u partnerstvu se dešavaju brzo. O erotskom životu se više mašta nego što se zaista nešto dešava, a flert na nekoliko strana istovremeno ne daje konkretne rezultate.

JARAC – vladar polja rada dobro postavljen i u vom sedištu, pa Jarac vrši promene u radnom ambijentu i sa lakoćom sve završava. Trebao bi da pripazi jedino ukoliko je njegov posao vezan za saobraćaj, ugovore ili podrazumeva živu korespodenciju, jer bi u okviru ovih poslovanja moglo doći do propusta usled nesporazuma ili želje da se čuje ono što se želi.
Bračna partnerstva u nešto težem stanju tokom ove nedelje, lako mogući konflikti i nerazumevanje, nestrpljivost i netolerancija. Partner Jarca izuzetno uposlen i okrenut sebi što ovaj znak teško podnosi i doživljava kao raspad porodice ili udar na njenu harmoniju. S druge strane zbog dobro postavljenih finansija partnera, spreman je da istoleriše što šta.

VODOLIJA- užurbano u sektoru rada Vodolije, ne libi se da radi nekoliko poslova istovremeno. Ono na šta nije spremna to je preuzimanje obaveza na sebe od saradnika koji nisu jednako zagrejani za zajedničke ciljeve. Komunikacija sa saradnicima nešto lošija pa Vodolija ima utisak da sve mora sama da završi. Spreman je ovaj znak da investira u nekoliko poslova paralelno.
Živa aktivnost u polju ljubavi i partnerstva. Mnogi pripadnici znaka su pred sudbonosnim odlukama vezanim za zajednički život. Partner je osoba koja dolazi iz grupe prijatelja ili se sreće u okviru zajedničkog rada. U svakom slučaju ova nedelja razbuktava strasti.

RIBE- živa aktivnost u polju rada, dovodi Ribu konačno do finalizacije ideje koja je još ranije začeta. Mogućnost da od svog hobija i dodatnog posla ili nečeg što samo voli da radi napravi dodatni profit definitivno se vidi kao odlično rešenje i pokazaće se dobrom zamisli. Zarada ne izostaje što je dodatna motivacija da Riba nastavi u zacrtanom pravcu.
Zauzetim predstavnicima znaka neće biti lako ali ni slobodnim da odole osobi suprotnog pola koja se iznenada pojavljuje da im pomrsi konce. Posebno će pojavom ovakve osobe biti na ispitu stalne uhodane veze, jer Riba neće odoleti šarmu zavodnika. Žudnja za radošću u ljubavi, navešće Ribu na pomisao da očekuje više od ovoga susreta, nego što se zaista može ostvariti.