Zašto solarni horoskop ?

ZAŠTO SOLARNI HOROSKOP?
Analiza solarnog horoskopa pokriva period jedne rođendanske godine. Astrološka godina neke osobe ne počinje samo ulaskom u Novu godinu, narednim mesecom ili nedeljem, kako nas obično izveštavaju novinski članci o horoskopima, već počinje pre svega rođendanskom godinom- SOLAROM i traje do narednog rođendana, a postoji naravno svakim danom.

Ova analiza solara obuhvata i devet eneida. Eneidi su rasponi od po 40 dana u okviru jedne solarne godine, čime dobijamo detaljniji pregled zbivanja.
Analiza svakog solara je individualna i temelji se pre svega na osnovnim podacima: datuma, mesta i vremena rođenja, kao i mesta življenja, baš kao i natalna karta. U solarnoj karti možemo videti ključne trenutke i tematiku, dešavanja koja će se odigrati pod određenim okolnostima u rođendanskoj godini, te periode koji su povoljni za naša nastojanja. Planetarne energije koje će otvarati pojedine segmente našeg života, dok će drugi segmenti biti blokirani ili samo zanemareni, gde će nam se otvarati, a gde zatvarati vrata, čemu će nas učiti, kakvim životnim iskustvima i uvidima dovesti taj period.
Analiza solarne karte nam omogućava da na najbolji način, u tačno određenom vremenu za to, aktiviramo svoje potencijale u pojedinim segmentima života. Svako ko iole poštuje vreme svog života, treba sebi da čestita rođendan, analizom solarne karte. potpis